Joachim Engeström

2021-07-23

Ej att glömma har vi vår Projektchef Joachim Engeström

  • Hur länge har du jobbat på WGTA?

Jag har arbetat på WGTA i ungefär 2,5år. Från spånandet av en idé mellan mig och Klarre Wester under en natt på snöjouren säsongen 2018/2019 till att vi smygstartade denna satsning under juli 2019. Offentliggjordes: 1a september.

  • Vad gör du på WGTA?

Jag är projektchef och ansvarig för bolagets alla projekt, stort som smått. I min roll har jag ett huvudansvar för kalkyl-/anbud, ekonomiskt ansvar samt stötta/leda mina projektledare i produktionen. Mitt mål med mitt ledarskap är att ge all personal en trygghet att kunna utöva sin kompetens till fullo, att våga ta ansvar samt ge våra kunder hög kvalité och service.

  • Tidigare bakgrund?

Jag kommer från en bakgrund inom entreprenad/infrastruktur där jag har arbetat lite drygt 10år på Skanska. Hos den arbetsgivaren fick jag en gedigen utbildning inom branschen och under sista året var jag med och byggde upp deras TA-avdelning.

  • Framtidsmål och vision?

Målet just nu är att utveckla våran nisch där vi aktivt verkar för att få den bästa framdriften i varje projekt. Detta ska vi nå genom våran kompetens inom entreprenad då vi faktiskt vet vad som händer innanför avstängningarna och hur entreprenören skall utföra sitt arbete för att gynnas ekonomiskt.

Vi satsar på att vara i framkant när det gäller produkter och nytänkande för att möta dom ständigt ökande kraven i branschen. Just nu håller vi på att utveckla en del egna produkter tillsammans med både nationella som internationella samarbetspartners.

Kontaktuppgifter:
joachim.engestrom@westersgroup.se
070 00 791 04