Nicole Wester

2021-07-21

Vi kör vidare med personen bakom tangenttrycken – Controller Nicole Wester

  • Hur länge har du jobbat på WGTA?

Inledde min anställning på WGTA med en semester till Thailand fylld av thaiboxning och mangoätande för att sedan kicka igång på kontoret i början av mars 2020.

  • Vad gör du på WGTA?

Min signatur avslöjar titeln ”controller” och den stämmer! Ni hittar mig som spindeln i nätet inne på kontoret gällande den administrativa sidan. Har hand om inkommande och utgående fakturor, ekonomiska uppföljningar och kundfrågor, hemsidan samt ordrar och lagersaldon. Men som Max har nämnt i sin intervju – på WGTA kliver man in där behovet för stunden finns så ni kan lika gärna hitta mig ritandes av TA-planer, plottrandes av skyltar eller monterandes av skyltar under nattetid.

  • Tidigare bakgrund?

Organisationsnumret för WGTA har en historik under namnet ”Nicole Westers AB” då jag sedan 2016 i omgångar har stått vid Klarres sida. Det började i en Lundbergare 6220 som maskinist i PEAB´s projekt ”cykeljouren”. Tog sedan en sväng och var ansvarig för en skoteruthyrning i Sälen innan jag återvände som säkerhetsansvarig på det tidigare nämnda projektet ”Essingeleden”. Två år senare skiljdes jag och organisationsnumret åt när Klarre tog över bolaget och jag klev in som arbetsledare på Svevia Trafikanordningar. 1,5år senare flyttade jag sju husnummer längre upp på Tuna Gårdsväg och känner att jag är ”hemma” igen, här på Westers Group TA.

  • Framtidsmål och vision?

Målet vi har är att fortsätta utveckla samspelet av vår kompetens gällande entreprenad, anläggning och TA. Från det administrativa perspektivet är mitt mål att hitta det vassaste systemet för att underlätta all typ av dokumentation för mina kollegor som är ute i produktionen. Det ska vara lika lätt att rapportera in en perfekt etablering med tillhörande markjobb som skaderapporter av material, tillbud och observationer!

Som jag sagt tidigare- jag har hittat hem. Det är på WGTA jag vill vara och fortsätta att utvecklas. & är det någonstans den möjligheten finns, så är det inom detta bolag. Jag är lika exalterad över kommande månader och år som en hundvalp är över att få springa efter en boll!

Kontaktuppgifter:
nicole.wester@westersgroup.se
070 00 791 13