VD Klarre Ahlin Wester

2021-07-09

Först ut har vi ingen mindre än bolagets VD Klarre Ahlin Wester

  • Hur länge har du jobbat på WGTA?

Jag har jobbat aktivt i filialen Westers Group TA AB i ungefär 2,5år. Det var ungefär ett halvårs arbete bakom kulisserna innan vi gick ut offentligt med den nya TA-satsningen.

  • Vad gör du på WGTA?

Jag är VD och projektledare för bolagets lite större projekt. I rollen som VD är jag delaktig i de flesta delarna inom bolaget från att introducera nya medarbetare men även stötta övrig personal så att all den kompetens som finns, dras nytta av. Mitt mål är att alltid sträva efter att skapa en starkare arbetsgrupp!

  • Tidigare bakgrund?

Jobbat aktivt som VD i moderbolaget Westers Group AB sedan 2012. Under dessa snart 10år har jag varit delaktig i projekt som exempelvis FSE101 (första etappen av Förbifart Stockholm), ansvarig i produktionen för Driftområde Södertörn samt renoverat Stockholms mest trafikerade bro – Essingeleden, under en tvåårs period. Framförallt har jag varit aktiv inom anläggningsarbeten med nisch maskin och transporter.

  • Framtidsmål och vision?

Målet just nu är att stärka upp organisationen inför kommande säsonger både ute i produktion men även på administrationssidan. Vi ser att marknaden och dess beställare ställs inför hårdare krav och vi på WGTA vill vara i framkant med de senaste produkterna men kanske framförallt vårat nytänkande. Vi är en av få aktörer inom filialen TA som kan leverera hela etapper med allt från projektering, markarbeten och trafikanordningar vilket vi mer än gärna sticker ut hakan gällande. Kort och gott – vår satsning under 2021 som fortsätter in i 2022 är samspelet mellan vårt ”entreprenadben”, anläggningstjänster och TA.

För att vara ledande i utvecklingen både nu och i framtid gäller det att våga satsa. Det gör vi genom att lyfta blicken över Sveriges riksgränser för att ta del av vad som erbjuds även på den marknaden!

Kontaktuppgifter:
klaus.wester@westersgroup.se
070 00 791 00